Pers

Onderstaand beeldmateriaal kan vrijelijk gebruikt worden voor publicaties over Plekk. Voor verdere vragen en interviews verzoeken we je onderstaand contactformulier te gebruiken, dan nemen we meteen contact met je op.

Je naam

Je emailadres

Onderwerp

Je bericht

Algemeen beeldmateriaal van Plekk:

logo Plekk_diap_RGB
1-Android
2-Android
1-iOS
2-iOS
3-iOS
4-iOS
3-Android
4-Android

De Double Blind Datingshow is begonnen!

Dating-app Plekk is iets nieuws begonnen: de Double Blind Datingshow! Een show waarin koppels daten die elkaar niet kennen, maar voor wie het ook een verrassing is op welke unieke plek ze gaan daten. Er zijn nu 3 afleveringen gepubliceerd.

Aflevering 1: Charlotte en Wouter mogen hun blinddoeken af doen als ze bovenin het reuzenrad op de pier van Scheveningen zitten. En dan is de vraag: wat trekt meer aandacht? De date, of de spectaculaire plek waar de deelnemers beland zijn? Of allebei?

De video op Youtube: https://youtu.be/Iw_8S18zDpw

 

Double Blind Datingshow: aflevering 2

Aflevering 2: Pauline en Jordann werden in skipakken gehesen, met zwarte brillen op. Vervolgens mochten ze elkaars hand vastpakken. Blind door de sneeuw ploegend kwamen ze bij een feestelijk gedekt tafeltje aan, waar de kaasfondue al klaar stond. Daar mochten ze tegelijkertijd hun brillen af doen. En toen was het spannend. Waar waren ze beland en met wie hadden ze nou eigenlijk een date? 

De video op Youtube: https://youtu.be/-x7Gkfo4qUs 

Double Blind Datingshow

Double Blind Datingshow

 

Double Blind Datingshow: aflevering 3

In de derde aflevering  van de Double Blind Datingshow zien we Joyce en Mischa, die elkaar troffen op de piste. Joyce en Mischa leken ons een leuk marketing-sales koppel, waarbij beiden nadrukkelijk geen kinderwens hebben. Wat vinden ze van daten op een skipiste? En hoe reageren ze op elkaar?  

De video op Youtube: https://youtu.be/7TP4ZEXUZCs

Double Blind Datingshow

 

Verrassing voor Mark Rutte: levensgrote liefdesprojectie op het Binnenhof!

14 februari is Valentijnsdag én de 50e verjaardag van minister-president Mark Rutte. Bovendien loopt de verkiezingskoorts hoog op! Reden voor de nieuwe Nederlandse dating-app Plekk om de bekendste single van Nederland te verrassen met een bijzonder stemadvies: “Mark, kies ook eens met je hart!”

Met een levensgrote projectie bij het Binnenhof, naast het Torentje aan de Hofvijver geeft Plekk deze boodschap mee aan Mark Rutte, vergezeld van een afbeelding van een telefoon met het van dating-apps bekende hartje (leuk) en kruisje (niet leuk) bij een profielfoto.

Dit is het volledig gemonteerde filmpje. De beelden kun je downloaden op vimeo: https://vimeo.com/203997129

Plekk Spot Angelina met de Plekk Solex!

Kerst 2016: de gootste mistletoe van Nederland in Amsterdam!

Plekk Mistletoe, mistletoe, Plekk, Nieuwmarkt, Amsterdam, datingapp, dating-app