Pers

Onderstaand beeldmateriaal kan vrijelijk gebruikt worden voor publicaties over Plekk. Voor verdere vragen en interviews verzoeken we je onderstaand contactformulier te gebruiken, dan nemen we meteen contact met je op.

Je naam

Je emailadres

Onderwerp

Je bericht

Algemeen beeldmateriaal van Plekk:

logo Plekk_diap_RGB
1-Android
2-Android
1-iOS
2-iOS
3-iOS
4-iOS
3-Android
4-Android

De Double Blind Datingshow is begonnen!

Dating-app Plekk is iets nieuws begonnen: de Double Blind Datingshow! Een show waarin koppels daten die elkaar niet kennen, maar voor wie het ook een verrassing is op welke unieke plek ze gaan daten. Dit weekend werd de 1e aflevering gepubliceerd.

Charlotte en Wouter mogen hun blinddoeken af doen als ze bovenin het reuzenrad op de pier van Scheveningen zitten. En dan is de vraag: wat trekt meer aandacht? De date, of de spectaculaire plek waar de deelnemers beland zijn? Of allebei?

De video op Youtube: https://youtu.be/Iw_8S18zDpw

Verrassing voor Mark Rutte: levensgrote liefdesprojectie op het Binnenhof!

14 februari is Valentijnsdag én de 50e verjaardag van minister-president Mark Rutte. Bovendien loopt de verkiezingskoorts hoog op! Reden voor de nieuwe Nederlandse dating-app Plekk om de bekendste single van Nederland te verrassen met een bijzonder stemadvies: “Mark, kies ook eens met je hart!”

Met een levensgrote projectie bij het Binnenhof, naast het Torentje aan de Hofvijver geeft Plekk deze boodschap mee aan Mark Rutte, vergezeld van een afbeelding van een telefoon met het van dating-apps bekende hartje (leuk) en kruisje (niet leuk) bij een profielfoto.

Dit is het volledig gemonteerde filmpje. De beelden kun je downloaden op vimeo: https://vimeo.com/203997129

Plekk Spot Angelina met de Plekk Solex!

Kerst 2016: de gootste mistletoe van Nederland in Amsterdam!

Plekk Mistletoe, mistletoe, Plekk, Nieuwmarkt, Amsterdam, datingapp, dating-app